Is uw organisatie klaar voor een uitdaging?

Wij weten hoe we medewerkers kunnen ondersteunen bij het ontdekken van van de juiste werk-privébalans in een continu veranderende arbeidsmarkt.

 

30% van het ziekteverzuim is psychisch van aard
Medewerkers zijn 47% van hun tijd niet taakgericht bezig
(Killingsworth, Harvard, 2010)

 

Visie en missie
Centrum Aandacht Nissewaard - youCANbe -  is ontstaan vanuit de visie dat bewuster en met aandacht werken en leven, leidt tot verbetering van lichamelijke en geestelijke gezondheid hetgeen leidt tot een hoger prestatieniveau, vitaliteit en welzijn. Vele wetenschappelijke onderzoeken ondersteunen deze visie.

 

Werkwijze
Centrum Aandacht Nissewaard is een professionele organisatie die verschillende mentale trainingen aanbied. Wij werken vanuit preventief kader en binnen complementaire ondersteuning, brengen theorie & praktijk bij elkaar en spelen in op de specifieke behoefte binnen de organisatie waarvoor gewerkt wordt.
De ervaring leert dat het werken met programma’s op maat, leidt tot succesvolle en duurzame veranderprocessen.
Centrum Aandacht Nissewaard onderscheid zich in de markt door een hoge ervaringsgerichtheid en lage overhead. Wij werken, indien nodig, samen met andere gekwalificeerde trainers. Invulling van het leerprogramma vindt plaats na voorafgaand overleg en goedkeuring van de opdrachtgever. 

 

Curriculum Annemieke Huizer
Ik ben opgeleid als medische secretaresse & operatie-assistente chirurgie. Ik heb diverse reïntegratietajecten (na burn-out, fysieke problematiek, angst/paniek) doorlopen om actief te kunnen blijven op de arbeidsmarkt. Sinds 2008 actief Mindfulness beoefenaar. Opgeleid tot Categorie 1 Mindfulness trainer, Workplace MT-trainer,  ACT en Heartfulness trainer, aangesloten bij beroepsvereniging VMBN & VVM. De ervaring leert dat de combinatie van mijn ervaringsdeskundigheid, mijn kennis van lichaamsprocessen, mindfulness en gezonde, psychologische pro-cessen een compleet pakket biedt om mijn klanten goed te kunnen begeleiden. Tijdens mijn opleiding heb ik de module Workplace MT succesvol afgerond.

Reactie werknemer na het volgen van de training 'Mindful Werken':

'In een mentaal drukke periode bracht het rust en hielp het bij het nemen. van beslissingen.
Ik voelde me veilig en op mijn gemak. Weer veel nieuwe inzichten'

 

U kunt bij ons terecht voor groepstraining, in-company, op maat training en individuele coaching.
Wij bieden u de keuze: basis duurzaam, standaard duurzaam of uitgebreid duurzaam.
Wij komen graag met u in gesprek en bespreken samen de mogelijkheden.

 

Privacy: Op alle workshops en trainingen is De Wet op de Privacy van kracht. De opdrachtgever ontvangt alleen de naam van de werknemer in verband met declaraties. Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring staan vermeld op onze website www.youcanbe.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg het programma van youCANbe

Minder stress, meer genieten van het leven. Ontdek jezelf met het programma van youCANbe.

Meer informatie +
1

Mindfulness

Mindfulness leert ons te stoppen en stil te staan bij het moment.

2

ACT

Verbeter je welzijn. En neem je menselijktaal onder de loep.

3

Heartfulness

Van zelfkritiek
naar zelfcompassie.

TERUG