Vergoedingen

Informeer naar de mogelijkheden voor vergoeding van coaching en counseling, mindfulness cursus en ACT-cursus bij je ziektekostenverzekeraar en bij je werkgever.

Vergoed je verzekeraar wel...

Informeer voorafgaand welke gegevens er op de factuur dienen te staan. Stuur je BSN nummer, polisnummer en geboortedatum naar mij op. Deze gegevens zijn noodzakelijk voor het afgeven van de nota. Aanvullende informatie ten behoeve van zorgverzekeraar: Annemieke Huizer is erkend door VMBM categorie 1 Mindfulness trainer. 

Kijk voor actuele vergoedingen.

www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness

 

Vergoed je verzekeraar niet...

Dan kun je de kosten voor een cursus of coaching traject als aftrekpost ‘studiekosten of andere scholingsuitgaven’ bij je aangifte van de inkomstenbelasting meenemen indien de cursus / traject gericht is op je beroep of toekomstige beroep. De kosten zijn aftrekbaar bij belastingaangifte onder de post ‘buitengewone lasten ziektekosten’, wanneer de training door een huisarts of arts/specialist is geadviseerd. Wel even controleren, je bent zelfverantwoordelijk.

Werkgevers

In het kader van loopbaanontwikkeling, loopbaanbegeleiding, vaardigheden / competentieontwikkeling, preventie van ziekteverzuim, arbeids ongeschiktheid en reïntegratietrajecten zijn werkgevers steeds vakerbereid om de kosten van mindfulnesstraining, yoga en coaching voor hun werknemers (deels) te vergoeden hetgeen zich snel terug verdient in de vorm van beter functioneren, vitaliteit en ook een vergrote loyaliteit. Informeer naar mogelijkheden bij je leidinggevende of personeelszaken van het bedrijf waar je werkt en wijs hen op de mogelijkheden van zakelijke producten voor aandacht & bewustzijn bij youCANbe.

 

 

 

Volg het programma van youCANbe

Minder stress, meer genieten van het leven. Ontdek jezelf met het programma van youCANbe.

Meer informatie +
1

Mindfulness

Mindfulness leert ons te stoppen en stil te staan bij het moment.

2

ACT

Verbeter je welzijn. En neem je menselijktaal onder de loep.

3

Heartfulness

Van zelfkritiek
naar zelfcompassie.

TERUG