ONLINE Individuele coaching

Aandacht - Verbinding - Bewustwording

De situatie omtrent COVID-19 vraagt om aanpassing van de manier waarop wij ons leven kunnen inrichten; op dit moment wordt er veel van ons aanpassingsvermogen gevraagd.


We hebben nagedacht over hoe wij ons steentje bij kunnen dragen in deze voor jou waarschijnlijk lastige tijd. We weten niet precies wat je op dit moment nodig hebt. Misschien heb je het druk met werk en gezin en heb je behoefte aan rust, stilte en tijd voor jezelf. Misschien voel je je alleen en heb je behoefte aan een moment van verbinding. Of misschien voel je dat dit een goed moment is om (verder) te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en wil je graag online aan de slag met Mindfulness of ACT. Of misschien wil je even je verhaal kwijt of ben je op zoek naar praktische tips. 

De reden voor een individueel traject kan ook zijn dat jij je gewoon minder op je gemak voelt in een groep; je vindt het misschien lastig om je te uiten of om jezelf te zijn in een groep. Of er spelen persoonlijke dingen die belangrijk zijn in het proces en die je niet met iedereen wilt delen. Dat is helemaal oké. Het is wel belangrijk om in je overweging mee te nemen dat het werken in een groep ook en positieve bijdrage kan leveren aan jouw proces. Niets moet, alles mag – je bent niet verplicht om dingen te vertellen als je dat niet wilt. De ervaring is echter dat er veel wordt gedeeld in de groep en dat deelnemers van elkaar leren. Deze dimensie is er natuurlijk niet bij een individueel traject. Voor beide varianten (groep of individueel) is wat te zeggen. Kies wat passend is voor jou! Ik help je graag met het maken van deze keuze.

Investering: aangepast laag tarief; namelijk 30 euro per uur.
Het tijdstip, de dag en de inhoud is geheel op maat. Je mag zelf aangeven waar je behoefte aan hebt!

Heb je interesse stuur een mail naar info@youcanbe.nl

 

 

Volg het programma van youCANbe

Minder stress, meer genieten van het leven. Ontdek jezelf met het programma van youCANbe.

Meer informatie +
1

Mindfulness

Mindfulness leert ons te stoppen en stil te staan bij het moment.

2

ACT

Verbeter je welzijn. En neem je menselijktaal onder de loep.

3

Heartfulness

Van zelfkritiek
naar zelfcompassie.

TERUG