Tarieven

De tarieven worden weergegeven bij de verschillende activiteiten.


Vergoedingen

Informeer naar de mogelijkheden voor vergoeding van coaching en counseling, Mindfulness Training en ACT-cursus bij je ziektekostenverzekeraar en bij je werkgever.

Vergoed je verzekeraar?

Sommige trainingen worden vergoed door de verzekeraar. Check eerst of dit voor de activiteit die jij wilt doen mogelijk is (wordt deze trainer door verzekeringen vergoed?). Check daarna of jouw verzekering Mindfulness trainingen vergoedt en wat de voorwaarden zijn. Informeer voorafgaand welke gegevens er op de factuur dienen te staan. Stuur je BSN nummer, polisnummer en geboortedatum naar mij op. Deze gegevens zijn noodzakelijk voor het afgeven van de nota. 

Kijk voor actuele vergoedingen op www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness

Vergoed je verzekeraar niet?

Dan kun je de kosten voor een cursus of coaching traject als aftrekpost ‘studiekosten of andere scholingsuitgaven’ bij je aangifte van de inkomstenbelasting meenemen indien de cursus / traject gericht is op je beroep of toekomstige beroep. De kosten zijn aftrekbaar bij belastingaangifte onder de post ‘buitengewone lasten ziektekosten’, wanneer de training door een huisarts of arts/specialist is geadviseerd. Wel even controleren, je bent zelfverantwoordelijk.

Vergoeding via werkgever

In het kader van loopbaanontwikkeling, loopbaanbegeleiding, vaardigheden / competentieontwikkeling, preventie van ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid en re-integratie-trajecten zijn werkgevers steeds vaker bereid om de kosten van Mindfulness training, yoga en coaching voor hun werknemers (deels) te vergoeden hetgeen zich snel terug verdient in de vorm van beter functioneren, vitaliteit en ook een vergrote loyaliteit. Informeer naar mogelijkheden bij je leidinggevende of personeelszaken van het bedrijf waar je werkt en wijs hen op de mogelijkheden van zakelijke producten voor aandacht en bewustzijn bij Centrum Aandacht Nissewaard.

Volg het programma van youCANbe

Minder stress, meer genieten van het leven. Ontdek jezelf met het programma van youCANbe.

Meer informatie +
1

Mindfulness

Mindfulness leert ons te stoppen en stil te staan bij het moment.

2

ACT

Verbeter je welzijn. En neem je menselijktaal onder de loep.

3

Heartfulness

Van zelfkritiek
naar zelfcompassie.

TERUG