Mindfulness Online


Vanwege corona kunnen wij de groepstrainingen op onze locatie in Spijkenisse niet door laten gaan. Dat is erg jammer, want we merken dat mensen nu júist behoefte hebben aan Mindfulness. Er zijn zoveel ballen hoog te houden met thuiswerken en lesgeven en zoveel onzekerheden over de toekomst..hoe ga je daar goed mee om zonder helemaal gek te worden? Daarom bieden wij de mindfulness training ONLINE aan! 

Maar... Mindfulness Online? Kan dat wel?online man computer

Jazeker! Natuurlijk is het anders, dat zullen we niet ontkennen, maar toch werkt erg goed! Vorig jaar, met de eerste lockdown, hebben we hier al ervaring mee opgedaan en toen bleek dat het zelfs heel goed kan! Het belangrijkste is, dat de verwachtingen juist zijn, je een rustige plek hebt tijdens de training en dat je zelf goed oefent in de tijd tussen de sessies!

Vanuit de vereniging voor Mindfulness worden we goed begeleid om de training online mogelijk te maken. Ook van mede-online-trainers horen wij dat het goed werkt!

Maar hoe moet dat dan met mijn computer/tablet? Ik weet niet of ik dat kan..

Als je wilt kunnen we samen even de tijd nemen om ZOOM, het programma waar we mee werken, te installeren. We hebben zelfs een training gedaan met ouderen en ook dat lukte. We zullen ons best doen om je te helpen!

Is het niet afstandelijk?

Het is anders... maar toch verbind je je ook met de mensen online. We houden de groepen bewust klein, zodat er veel persoonlijke aandacht is en je elkaar wat makkelijker leert kennen.  

Online... Is dat wel wat voor mij? 

Eerlijk is eerlijk, een online training is niet voor iedereen een oplossing. We hebben gemerkt dat de verwachtingen over de (online) training helder moeten zijn. Wat zoek je? En wat kan de training je bieden? Wil je weten of deze vorm passend is voor jou? Neem dan gerust contact op en dan kunnen we jouw persoonlijke situatie bekijken. 

Ik zit al de hele dag achter de computer..

Ook dat begrijp ik. Misschien is dan een privé training wat voor jou? Dan komt er een trainer bij jou thuis en geeft je de training 1op1 in 8 sessies van anderhalf uur. We houden ons natuurlijk goed aan de Corona-regels. Hier kun je daar meer informatie over vinden.

Wat kost deze online training? En wanneer begint het?

Investering: €375,00 incl. btw; via werkgever/ondernemer €475,00 excl. btw.

Trainer: Tamara Broekhuizen

De training zal op 2 momenten worden gegeven:

Woensdag ochtend: Deze training kan beginnen wanneer de basisschoolkinderen weer naar school mogen.

Donderdag avond: Deze training kan van start gaan wanneer het minimum aantal deelnemers is bereikt. 

 

En het grote voordeel..het is online! Dus vraag gezellig je zus in Groningen mee of je vriendin in Den Helder!


Wil je meer weten?  Neem dan gerust contact op!  06-15132300

 

Deze pagina is bijgewerkt op 13 januari 2021

 

Volg het programma van youCANbe

Minder stress, meer genieten van het leven. Ontdek jezelf met het programma van youCANbe.

Meer informatie +
1

Mindfulness

Mindfulness leert ons te stoppen en stil te staan bij het moment.

2

ACT

Verbeter je welzijn. En neem je menselijktaal onder de loep.

3

Heartfulness

Van zelfkritiek
naar zelfcompassie.

TERUG