Aandacht voor uw werknemers


work 4653983 1920

Wij leven, nu meer dan ooit, in een continu veranderende wereld. Corona, thuiswerken, lock-downs, thuis lesgeven: het vergt veel van ons... en soms té veel.

 

30% van het ziekteverzuim is van psychische aard.

47% van de tijd zijn medewerkers NIET taakgericht bezig.

Bron: Killingsworth, Harvard, 2010

 

Deze cijfers hierboven zijn van vóór de Corona-crisis en de kans is groot dat ze nu nóg hoger liggen. Thuis taakgericht werken is vaak nóg lastiger. Dit horen wij zeer regelmatig.

Ons doel en werkwijze

Onze trainingen en begeleiding zijn gericht op het vergroten van de psychische flexibiliteit, zelfzorg en balans van werknemers. Dit leidt tot mensen die goed in hun vel zitten, goed kunnen communiceren en goed kunnen plannen en dus goed presteren!

houdt afstand van jezelfWij werken vanuit een preventief kader en brengen theorie en praktijk bij elkaar. De trainingen van Centrum Aandacht Nissewaard worden gekenmerkd door een hoge ervaringsgerichtheidDe ervaring leert dat de training werkt!

Bewustzijn als basis

Wij werken vanuit de visie dat verandering begint met bewustzijn en aandacht. Hoe groter het bewustzijn, des te groter het inzicht, de bereidheid en de mogelijkheid om te veranderen. Gelukkig is bewustzijn en aandacht te trainen! Vele wetenschappelijke onderzoeken hebben dit én het positieve effect ervan, inmiddels aangetoont. Hoe doe je dat dan? Door heel even stil te staan en te kijken. Door zonder oordeel jezelf te observeren. Een ander woord hiervoor is mediteren. Wij brengen de oosterse filosofie de westerse wereld in en dat werkt bijzonder goed! Deelnemers ervaren meer rust en balans en voelen zich meer in controle.

Met ons aan de slag?

Vertel ons waar u mee zit, dan passen wij ons programma aan uw specifieke situatie aan en bieden maatwerkU kunt bij ons terecht voor groepstraining, in-company, op maat training en individuele coaching, zowel fysiek als online. Wij werken, wanneer de omvang van de opdracht daar om vraagt, samen met een team gekwalificeerde trainers. Graag komen wij met u in gesprek over de mogelijkheden voor het begeleiden van een succesvol en duurzaam veranderprocesNeem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek06-15132300

Klik hier voor een aantal voorbeelden van trainingen die wij aanbieden.

  

Deelnemer: "In een mentaal drukke periode bracht het rust en hielp het bij het nemen van beslissingen.  Ik voelde me veilig en op m'n gemak in de training. Heb veel nieuwe inzichten opgedaan!'

 

Op alle workshops en trainingen is De Wet op de Privacy van kracht. De opdrachtgever ontvangt alleen de naam van de werknemer in verband met declaraties. Algemene voorwaarden en Privacyverklaring staan vermeld op onze website.

 

Volg het programma van youCANbe

Minder stress, meer genieten van het leven. Ontdek jezelf met het programma van youCANbe.

Meer informatie +
1

Mindfulness

Mindfulness leert ons te stoppen en stil te staan bij het moment.

2

ACT

Verbeter je welzijn. En neem je menselijktaal onder de loep.

3

Heartfulness

Van zelfkritiek
naar zelfcompassie.

TERUG