Ik ben Tamara

 

 

Tamara

Mijn naam is Tamara Broekhuizen.

 Ik ben 41 jaar en ik heb vrijetijdwetenschappen gestudeerd. Van oorsprong ben ik dus een gedragswetenschapper: Vanuit de psychologie, sociologie en economie ben ik altijd opzoek naar het ‘hoe en waarom’ van menselijk gedrag. 

Met name het gedrag van mensen in organisaties heeft mij altijd zeer geboeid. Wanneer deze organisatie in verandering is, vind ik dit helemaal interessant. Dit zijn vaak spannende tijden en in spannende tijden zijn mensen geneigd zich vast te houden aan oude en bekende (maar niet altijd even effectieve…) patronen. Hoe krijg je mensen dan toch in beweging?

Ik heb tien jaar in het buitenland gewoond (Kenia, Duitsland, Filipijnen) waar, door de cultuurverschillen, mijn gewoonten en gedragingen vaak per definitie onder de loep lagen. Waarom kom je altijd op tijd? Hoe ga je om met tegenslag? Waarom leg je de lat zo hoog? etc. Tegelijkertijd heb ik geleerd om met deze verschillen te leven, om niet te oordelen en om het leven te nemen zoals het komt. 

Mindfulness en Zen-meditatie brengen balans en rust in mijn honger naar “Waarom”. Daarnaast heeft het me juist op een dieper niveau, mezelf en anderen leren zien en begrijpen. Het accepteren van wat er is, om vervolgens stappen te zetten vanuit wijsheid, in plaats vanuit oude patronen… dat is iets wat ik graag overbreng!

Ik kom graag met u in contact om eens te zien hoe mindfulness souplesse en veerkracht kan brengen in uw organisatie. 

Neem ook eens een kijkje op www.tamaratraining.nl

Hartelijke groet,

      Tamara Broekhuizen

Volg het programma van youCANbe

Minder stress, meer genieten van het leven. Ontdek jezelf met het programma van youCANbe.

Meer informatie +
1

Mindfulness

Mindfulness leert ons te stoppen en stil te staan bij het moment.

2

ACT

Verbeter je welzijn. En neem je menselijktaal onder de loep.

3

Heartfulness

Van zelfkritiek
naar zelfcompassie.

TERUG