Ik ben Marijn

 

foto Marijn

 

Mijn naam is Marijn Roefs en ik verzorg de Masterclass Mindfulness & ACT voor volwassenen en de training ACT your way voor jongeren. 

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) heeft een grote rol gespeeld in mijn eigen proces. Rond de zwangerschappen van mijn twee kinderen kreeg ik last van psychische klachten. ACT leerde mij om hier op een goede manier mee om te gaan. Sindsdien is ACT niet meer weg te denken uit mijn leven. Ik ervaar meer rust, heb een positieve focus en ga het leven met vertrouwen tegemoet. En dat is iets wat ik iedereen gun!

In 2010 ben ik afgestudeerd als vaktherapeut muziek. Sindsdien heb ik gewerkt met diverse doelgroepen waaronder jongeren met persoonlijkheidsproblematiek, kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking en volwassenen met psychische klachten.

In 2018 heb ik de post-HBO opleiding gevolgd tot ACT trainer en ben ik gestart met mijn praktijk ‘ACT to feel alive’. Ik help met veel plezier mensen doormiddel van ACT therapie, coaching en training. 

Heeft u een vraag over de diverse ACT trainingen die worden aangeboden binnen Centrum Aandacht Nissewaard? Neem dan gerust contact op.

Hartelijke groet,

Marijn Roefs

 

 

Volg het programma van youCANbe

Minder stress, meer genieten van het leven. Ontdek jezelf met het programma van youCANbe.

Meer informatie +
1

Mindfulness

Mindfulness leert ons te stoppen en stil te staan bij het moment.

2

ACT

Verbeter je welzijn. En neem je menselijktaal onder de loep.

3

Heartfulness

Van zelfkritiek
naar zelfcompassie.

TERUG