Ik ben Frans

 

Hallo ik ben Frans de Jager. .......foto Frans

Na 18 jaar werkzaam te zijn geweest bij de gemeentepolitie, ben ik een andere kant op gegaan en heb ik gedurende 26 jaar verschillende (management-)functies bekleed bij de Dienst Midden-en Klein bedrijf, het Ontwikkelingsbedrijf en Stadsontwikkeling van de gemeente Rotterdam. De laatste jaren ben ik, na trainingen bij de School voor Coaching, ook ingezet als coach.

Lange tijd was ik vooral bezig met “carrière maken”. De laatste 20 jaren ben ik de blik meer naar binnen gaan richten door middel van diverse trainingen op het gebied van bewustwording en zelfonderzoek. 

Het begon met een vriendin die mij na het sporten, wat die dag niet geweldig ging, liet kennismaken met Reiki. Na deze ervaring, ik voelde duidelijk dat er iets in me gebeurde, werd ik nieuwsgierig en volgde ik een cursus Reiki. Hierdoor werd ik me bewust van energie en wat je daarmee kan doen en hoe belangrijk liefdevolle aanraking voor een mens is. Daarna volgden als vanzelfsprekend verschillende massage opleidingen.  

Na het lezen van Eckhart Tolle ben ik mij nog meer bewust geworden van wat het ego met ons doet en hoe gedachten ons kunnen beheersen.

In 2014 maakte ik kennis met Mindfulness. Dit heeft mij enorm geholpen in de overgang van een druk werkzaam leven naar een leven van rust en stilte. Mindfulness is voor mij een manier van leven geworden die ik graag met anderen wil delen. In 2016 heb ik de opleiding tot Mindfulnesstrainer afgerond en ben ik me gaan toeleggen op het geven van trainingen.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging van Mindfulnesstrainers. VMBN.

Volg het programma van youCANbe

Minder stress, meer genieten van het leven. Ontdek jezelf met het programma van youCANbe.

Meer informatie +
1

Mindfulness

Mindfulness leert ons te stoppen en stil te staan bij het moment.

2

ACT

Verbeter je welzijn. En neem je menselijktaal onder de loep.

3

Heartfulness

Van zelfkritiek
naar zelfcompassie.

TERUG