Ik ben Anton

 

 IMG 0299    

Mijn naam is Anton Boels.

Al vroeg was ik geïnteresseerd in spiritualiteit (Yoga e.d.) en dit is eigenlijk altijd zo gebleven en heb ik mij in enkele richtingen verder mogen verdiepen (Non- Dualiteit/Vipassana/Zen/Zijnsorientatie). Doordat ik ook op jonge leeftijd al in de Psychiatrie ging werken ben ik toch ook met beide benen op de grond blijven staan.

De Psychiatrie (GGZ) is altijd mijn werkveld (o.a. in de functie van Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige V.O.) geweest. In dit interessante werkveld heb ik diverse cursussen en opleidingen mogen doen en heb ik met diverse doelgroepen mogen werken (Volwassen, Ouderen, Crisisdienst) Vanuit die functie en na de opleiding bij het I.V.M. ben ik in 2008 voor het eerst Mindfulness trainingen gaan geven in de Psychiatrie en enkele jaren bij psychotherapiepraktijken.

In 2009 heb ik, in Rotterdam Delfshaven, mijn eigen praktijk ‘Mind You’ geopend, naast Mindfulness doe ik individuele behandelingen en begeleidingen (Coaching en Counselling).

Ik ben mij verder gaan ontwikkelen als Compassie trainer en trainer in Mindfulness op individuele basis.

Door mijn ervaring is meer complexe problematiek ook welkom.

Nog steeds geef ik met veel plezier de trainingen en begeleid ik mensen met diverse (levens) vragen.

Sinds 2016 geef ik ook aan docenten in het onderwijs Mindfulness trainingen, zie www.mindfulonderwijs.nl en participeer ik als trainer in het kader van een wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van Mindfulness bij mensen met een bipolaire stoornis, zie: www.radboudcentrumvoormindfulness.nl/onderzoek-mindfulness/balans/  Daarnaast geef ik les in T’ai Chi en Chi Gong, zie: www.wen-ti.nl en www.feiwushu.com.

Sinds 2019 verzorg ik ook trainingen voor youCANbe.

Neem ook eens een kijkje op www.mindyou.eu

Hartelijke groet,

Anton Boels

 

Volg het programma van youCANbe

Minder stress, meer genieten van het leven. Ontdek jezelf met het programma van youCANbe.

Meer informatie +
1

Mindfulness

Mindfulness leert ons te stoppen en stil te staan bij het moment.

2

ACT

Verbeter je welzijn. En neem je menselijktaal onder de loep.

3

Heartfulness

Van zelfkritiek
naar zelfcompassie.

TERUG